DuurzaamLeiderschap.nl

Aanbod

Incompany - Duurzaam Leiderschap

Elk programma wordt op maat gemaakt.


Als voorbeeld:

Module 1: Persoonlijk leiderschap

We beginnen met een tweedaagse inclusief overnachting, met de  basis; persoonlijk leiderschap. Op basis van Secure Based Leadership principes, kijken we naar ons zelf, hoe is de balans tussen "Care en Dare", op basis van welke waarden functioneer je. Hoe waardeer je je zelf? Aan welke stakeholders in jouw zelf heb jij rekenschap af te leggen? 


Module 2: De context

Hoe verhoud jouw werk ten opzichte van de context, de wereld, economie, maatschappij. Welke rol speelt de ecologie en duurzaamheid voor jou? Visievorming tav nieuwe duurzaamheids regelgeving. CSRD, SDG en IDG.


Module 3: Leiderschap en organisatie

Wat is je visie op leiderschap? Wat is de impact van je leiderschap op organisatie en stakeholders? Welke leiderschapsvaardigheden heb je te ontwikkelen op basis van scenario planning? Op basis van welke ethische principes of waarden worden keuzes gemaakt?


Module 4: Duurzame Business Modellen

Welke nieuwe Circulaire Business Modellen bestaan er? Hoe passen die in je organisatie? 


Module 5: Duurzaam Leiderschap

Hoe krijg je de organisatie mee? Co-creatie. Design Thinking, Deep Democary. Wat ga  jij/je team doen om echt duurzaam leiderschap te  pakken?


Tijdens programma's kunnen experts op deelgebieden ingezet worden voor extra context en verdieping. Denk aan donut economie, ethiek, duurzaamheid, ondernemen.


Intervisie:

Met team/branchegenoten maandelijks intervisie houden met het doel te ontwikkelen, persoolijk en zakelijk. Als begeleider leid ik jullie op om uiteindelijk zelf de intervisie vorm te kunnen geven.Tarieven:

Voor commerciele opdrachtgevers reken ik commerciele tarieven. Voor non profit organisaties reken ik lage tarieven.


Meer informatie?

Laat je gegevens achter, dan contact ik je z.s.m.

Workshops


SDG & IDG

De Sustainable Development Goals (SDG's) zijn door de Verenigde Naties vastgesteld als doelen waarmee in 2030 een duurzamer wereld kan ontstaan.

De Inner developent Goals (IDG's) zijn door IDG een non profit organisatie geformuleerd, als innerlijke ontwikkel vaardigheden die nodig zijn, om de duurzame transformatie mogelijk te kunnen maken. Gerenomeerde wetenschappers hebben daar belangenloos aan meegewerkt.


Tijdens 1 of meerdere workshops ga je met je team onder begeleiding aan de slag om duurzaamheid als principe te gaan integreren, als persoon en als team. Denk aan thema's als:

Zijn:

  • Innerlijk Kompas; Zelfbewustzijn; Intergriteit; Openheid & nieuwsgierigheid/

Denken:

  • Kritisch denkvermogen, complexiteit, perspectieve vaardigheden, betekenisgeving, visievorming.

Verbinden:

  • Waarderen; verbinding, empathie.

Samenwerken:

  • Communicatie, co-creatie, diversiteit &inclusie, vertrouwen, mensen in beweging krijgen.

Handelen:

  • Moed, Creativiteit, Optimisme, daadkracht.


In samenwerking met de klant, bepalen we welke SDG's/IDG's worden uitgewerkt. Een workshop duurt minimaal 1 dag.(Team) Coaching:

Wil je individueel gecoachd worden om een duurzaam leider te worden?

Of wil je met je team gecoached worden, om de samenwerking in de duurzaamheids transitie te verbeteren?

Ik help graag. Met relativering, humor en  resultaat gericht. Opdat je/jullie zelf verder kunnen. 
 
 
 
unsplash